Wild Duck Natvoer 7 x300 gr

€ 23,90
Omschrijving

Wild Duck Natvoer 7 x300 gr

Wild Duck Pouches Natvoer 7x300 gram

Wild Duck
natvoer met eendenvlees  en aardappelen

De samenstelling van Wild Duck combineert het dieet van de wolf met de laatste wetenschappelijke kennis over goede hondenvoeding.

Wild Duck Natvoer 7 x300 gr

In een oogopslag:

  • Alleen natuurlijke ingrediënten
  • Eendenvlees is het hoofdingrediënt. Het vlees is van voedselkwaliteit, komt uit de scharrelhouderij (geen mestdieren) en is vrij van hormonen en medicijnen
  • Met aardappelen, die 15 verschillende mineralen en sporenelementen bevatten
  • Natuurlijke vitamines van appel en cranberry
  • Met het superfoodcomplex van de wilde planten paardenbloem, aardpeer en yucca schidigera
  • Geen graan, want graan is geen natuurlijk voedsel voor carnivoren en is een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden
  • Zonder gluten, maïs, industrieel geproduceerde suiker, soja, smaakversterkers, chemische kleurstoffen en kunstmatige conserveermiddelen, want voeding dient om de gezondheid op lange termijn te behouden
  • Ook geschikt voor mensen met allergieën en honden met een risico op allergieën
  • Een smaakklassieker die mensen graag eten

Wild Duck Pouches Natvoer

De belangrijkste voedselbron voor de wolf, de stamvader van onze honden, is natuurlijk vlees en vis. Het neemt echter ook fruit, kruiden en groenten op via de inhoud van de maag van zijn prooi of zoekt ze specifiek op en eet ze op. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen binnen die hij nodig heeft.

De samenstelling van WILD DUCK natvoer gaat nog een stap verder. De afzonderlijke voercomponenten zijn met wetenschappers samengesteld op soort en hoeveelheid, waardoor WILD DUCK beantwoordt aan de laatste stand van de kennis (over de voedingsbehoeften van honden). Dit maakt WILD DUCK hondenvoer uniek.

Wild Duck Natvoer 7 x300 gr

de superfoods en natuurlijke prebiotica dragen hieraan bij:


- Aardpeer behoort tot de madeliefjesfamilie en kan door een gezonde darmflora het immuunsysteem van zoogdieren versterken en zo beschermen tegen diverse bacteriën en virussen.
- Yucca schidigera behoort tot de aspergefamilie en kan het lichaam ondersteunen bij het tegengaan van schadelijke prikkels.
- Chondroïtine en glucosamine zijn bestanddelen van kraakbeenweefsel en kunnen een positief effect hebben op de gewrichten.

samenstelling
Eend (min. 66%), aardappelen (min. 3,9%), aardappelmeel (min. 3,9%), fruitmix, tomaat, wortel, paardenbloem, kruidenmix, Immutop® (Jeruzalem artisjokconcentraat), appel, cranberry, yucca Extract, Chondroïtine, Glucosamine, Taurine, Lijnzaad, Fenegriek, Mineralen.

analytische componenten

Ruw eiwit 11%, ruw vet 6,5%, ruwe celstof 0,5%, ruwe as 2,5%, vocht 75%.


additieven
Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg: vitamine A 2.250 IE, vitamine D3, 328 IE, vitamine E 26 mg, zinksulfaat 66,7 mg, ijzersulfaat 41,7 mg, kopersulfaat 9,6 mg, mangaansulfaat 6,25 mg, watervrij calciumjodaat 0,71 mg, natriumseleniet 0,08 mg .