Wolfsblut Wild Duck Puppy 12,5 kg natvoer 12 x 395 g

€ 114,90
Omschrijving

Wolfsblut wilde eend pup

Voeding voor puppy's en jonge honden

Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze voorzien van vlees en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden uit de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut natvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen. De afzonderlijke voedingscomponenten van WILD DUCK PUPPY zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische puppyvoeding. Wolfsblut natvoer is uniek en bevat veel superfoods.

In een oogopslag:

 • Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel
 • Recept met natuurlijke ingrediënten
 • Speciaal ontwikkeld voor puppy's en jonge honden, met een aangepast voedingsprofiel
 • Verse en verteerbare eend als hoofdingrediënt
 • De eend levert waardevolle B-vitamines en belangrijke mineralen en sporenelementen zoals kalium, ijzer en zink
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is
 • Met superfoods zoals pompoen, veenbessen, vlierbessen en paardenbloem, aardperen en fenegriek met waardevolle ingrediënten
 • Geproduceerd volgens voedselnormen
 • Zonder suiker, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen)
 • Een klassieke smaak die puppy's en jonge honden graag eten
 • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen
 • Zonder dierproeven

De afzonderlijke voedingscomponenten van WILD DUCK PUPPY zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut droogvoer is daarom uniek.

 • Aardappelen : Ze leveren complexe koolhydraten en vezels, bevatten weinig vet en bevatten 15 verschillende vitamines, mineralen en sporenelementen zoals magnesium, ijzer, zink en fosfor, evenals een hoog gehalte aan kalium, vitamine B en C. 
 • Pompoen : Het is een van de caloriearme groenten en rijk aan vitamine C, bètacaroteen, mineralen en fytosterolen. De vezels die het bevat, maken het zeer verteerbaar en bevorderen de spijsvertering. 
 • Erwten : Naast onverzadigde vetzuren bevatten de kleine eiwitcrunchies ook veel vezels, wat goed is voor de spijsvertering en de bloedsuikerspiegel kan reguleren. Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI zijn ze een van de meest voedingsrijke groenten vanwege vanwege hun waardevolle vezels en het hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
 • Aardpeer : Het bevat een hoog gehalte aan inuline, wat een prebiotische werking heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
 • Bramen : De bessen bevatten een bijzonder hoog gehalte aan magnesium en ijzer. Bramen versloegen ook hun lokale verwanten met hun provitamine A- en vitamine E-gehalte. 
 • Vlierbessen : Naast anthocyanen bevatten de zwartblauwe bessen veel vitamine C en foliumzuur. De kleurstof sambucyanine die erin zit zou ook een ontstekingsremmende werking hebben. 
 • Aronia-bessen : Aronia bevat grote hoeveelheden plantaardige stoffen waarvan wordt gezegd dat ze bijzondere gezondheidsvoordelen hebben, zoals flavonoïden en fenolzuur. 
 • Lijnzaad : De vezels en slijmstoffen in de kleine korrels hebben een positieve invloed op de spijsvertering en hebben een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde Omega 3-vetzuren. 
 • Paardenbloem : Het maakt indruk met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. 
 • Venkel : Het is rijk aan essentiële oliën die gunstig zijn voor de spijsvertering en darmen. Het bevat ook vitale stoffen zoals kalium, vitamine A, foliumzuur, vitamine C en silica
 • Wild Duck Puppy natvoer 12 x 395 g
  samenstelling
  Volledige voeding voor jonge honden eend 65%, bouillon, pompoen 2%, zoete aardappelen, wortels, artisjok, mineralen, fruitmengsel (bramen, frambozen, vlierbessen, zwarte bessen, blauwe bessen, veenbessen), lijnzaad, yucca-extract, venkel, kruidenmengsel (anijszaad, fenegriek, pepermunt, peterselie, oregano, tijm, brandnetel, paardenbloem, meidoorn, ginseng), groenlipmossel, zeewier.

  analytische componenten

  Ruw eiwit 10%, ruw vet 5,9%, ruwe as 2,5%, ruwe celstof 0,5%, vocht 79%.


  Additieven per kg
  Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 3.000 IE, Vitamine D3 200 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 20 mg, Vitamine B1 10 mg, Vitamine B2 6 mg, Vitamine B6 2 mg, Vitamine B12 75 µg, Niacinamide 15 mg, foliumzuur 0,35 mg, biotine 300 µg. Sporenelementen: Zink (als zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, koper (als koper(II)sulfaatpentahydraat) 1,5 mg, mangaan (als mangaan(II)sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,75 mg. Aminozuren: DL-methionine 500 mg, taurine 100 mg.
  Wild Duck Puppy droogvoer 12,5 kg
  samenstelling
  Volledige voeding voor adolescente honden Eend 51% (waarvan vers eendenvlees 23%, gedroogd eendenvlees 23%, eendenvet 5%), aardappelen 24%, pompoen, erwten, kippenjus, lijnzaad, pastinaak, venkel, artisjok 1% , erwtenvezels, erwteneiwit, tijm 0,1%, marjolein 0,1%, oregano 0,1%, peterselie 0,1%, salie 0,1%, mineralen, bramen, frambozen, bosbessen 0,1%, zwarte bessen, vlierbessen, aroniabessen, mannan-oligosachariden ( prebiotische MOS), fructo-oligosacchariden (prebiotische FOS), paardenbloem 0,05%, Yucca Schidigera-extract, anijs, fenegriek.

  analytische componenten

  Ruw eiwit 30%, ruw vet 17%, ruwe as 9,5%, ruwe celstof 3,5%.


  Additieven per kg
  Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 25.730 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.730 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 835 mg. Sporenelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II) aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuur zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaan ( II) - sulfaat, monohydraat) 36 mg, koper (als koper (II) sulfaat, pentahydraat en aminozuur koper (II) chelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet ) 0,23 mg. Aminozuren: DL-methionine 2.126 mg, taurine 1.000 mg, L-carnitine 82 mg.