Cold River Forel Natvoer 800 gr

€ 6,50
Omschrijving
 

Cold River Forel Zoete Aardappelen

Cold River Forel Zoete Aardappelen

Wolfsblut Cold River   Forel Zoete Aardappelen nat voer 800 gram 1x € 6,50 p stuk

Wolfsblut Cold River   Forel Zoete Aardappelen nat voer 800 gram 12x of meer€ 6.30 p.stuk

Natvoer Forel met Aardappelen 800 gram Cold River Forel

De receptuur van COLD RIVER natvoer combineert het voer van de wolf met de nieuwste

wetenschappelijke kennis over correcte hondenvoeding.

Cold River
natvoer forel met aardappelen
Het recept van WOLFSBLUT COLD RIVER natvoer combineert de voeding van de wolf met de nieuwste wetenschappelijke inzichten over goede hondenvoeding.

In een oogopslag:
Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel
Recept met natuurlijke ingrediënten
Verse en malse forel als hoofdingrediënt
Forel bevat licht verteerbare eiwitten en waardevolle omega-3-vetzuren
Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is
Met waardevolle superfoods zoals zoete aardappelen, duindoorn, veenbessen en appels, maar ook brandnetel, goudsbloem en aardperen met waardevolle ingrediënten
Geproduceerd volgens voedselnormen
Zonder suiker, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen)
Vis is een van de favoriete voedingsmiddelen van honden
Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen
Zonder dierproeven

Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze voorzien van vlees en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden uit de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut natvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen. De afzonderlijke voedingscomponenten van WOLFSBLUT COLD RIVER zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Wolfsblut natvoer is uniek en bevat veel superfoods.

Cold River - Forel met zoete aardappelen 6 x 800 g

Samenstelling
Volledige voeding voor volwassen honden forel 66%, bouillon, zoete aardappelen 2%, mineralen, tomaten, artisjok, venkel, appels, duindoorn, veenbessen, zalmolie, yucca-extract, kruidenmengsel (anijszaad, fenegriek, pepermunt, peterselie, oregano, tijm, brandnetel, paardenbloem, meidoorn, ginseng), zeewier, spirulina, chlorella-algen, groenlipmossel.

Analytische componenten

Ruw eiwit 9,3%, ruw vet 3,5%, ruwe as 2,6%, ruwe celstof 1%, vocht 80%


Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 3.000 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 20 mg, Vitamine B1 10 mg, Vitamine B2 6 mg, Vitamine B6 2 mg, Vitamine B12 75 µg, Niacinamide 15 mg, Foliumzuur 0, 35 mg, biotine 300 mcg. Sporenelementen: Zink (als zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, mangaan (als mangaan (II) sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, koper (als koper (II) sulfaat, pentahydraat) 2,0 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,75 mg. Aminozuren: DL-methionine 500 mg, taurine 100 mg. 
 
Cold River - Forel met zoete aardappelen 6 x 800 g
Gewicht van de hond Hoeveelheid voedsel per dag
- 5kg - 540g
5 - 10 kg 400 - 910 g
10 - 20kg 670 - 1530 gram
20 - 30kg 1120 - 2080 gram
30kg+ 1520g+