Blue Mountain Hertenvlees 800 gr

€ 6,50
Omschrijving

Blue Mountain Hertenvlees 800 gr

Blue Mountain Hertenvlees 800 gr

Blue Mountain Hertenvlees 800 gr 1x  12€ 6.50 p stuk

Blue Mountain Hertenvlees 800 gr 12x of meer  € 6,30 p.stuk

 

Wolfsblut Blue Mountain
natvoers met aardappelen

Het recept van WOLFSBLUT BLUE MOUNTAIN natvoer combineert de voeding van de wolf met de nieuwste wetenschappelijke inzichten over goede hondenvoeding.

In een oogopslag:

Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel
Recept met natuurlijke ingrediënten
Vers en gezond wild als hoofdingrediënt
Wild is bijzonder rijk aan voedingsstoffen en heeft een pittige en zeer natuurlijke smaak
Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke dieet van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergische triggers bij honden is
Met waardevolle superfoods zoals wortels, venkel, vlierbessen, veenbessen en brandnetel, paardenbloem en spirulina met waardevolle ingrediënten
Geproduceerd volgens voedselnormen
Zonder suiker, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen)In combinatie met aardappelen is wild vooral populair bij honden
Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen
Zonder dierproeven

Wolven jagen op hun prooi van de Rocky Mountains van Noord-Amerika, de Arctische toendra, de bergen en bossen van Europa tot de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor worden ze voorzien van vlees en voedingsrijk slachtafval, maar ook van groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden uit de maaginhoud van de prooi. Graan is hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut natvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten – net als in de natuur, zonder granen. Onze selectie van bijzondere vleessoorten en voedingsrijke superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en zijn kleurrijke dieet. Wolfsblut biedt elke hond een soortgeschikte en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor iedereen iets dat hij kan verdragen.
De afzonderlijke voedingscomponenten van BLUE MOUNTAIN zijn in samenwerking met dierenartsen samengesteld, passend bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de bevindingen op het gebied van holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is uniek en bevat veel superfoods.

 

Blue Mountain - Wild met aardappelen 6 x 800 g
Samenstelling
Volledige voeding voor volwassen honden Wild 67%, bouillon, aardappelen 2%, mineralen, wortels, erwten, artisjok, fruitmengsel (bramen, frambozen, vlierbessen, zwarte bessen, bosbessen, veenbessen), lijnzaad, yucca-extract, spinazie, venkel, kruidenmengsel (anijszaad, fenegriek, pepermunt, peterselie, oregano, tijm, brandnetel, paardenbloem, meidoorn, ginseng), zeewier, spirulina, groenlipmossel.

Analytische componenten

Ruw eiwit 10,5%, ruw vet 6,5%, ruwe as 2,8%, ruwe celstof 1%, vocht 78%


Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 3.000 IE, Vitamine D3 200 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 20 mg, Vitamine B1 10 mg, Vitamine B2 6 mg, Vitamine B6 2 mg, Vitamine B12 75 µg, Niacinamide 15 mg, foliumzuur 0,35 mg, biotine 300 µg. Sporenelementen: Zink (als zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, mangaan (als mangaan(II)sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, koper (als koper(II)sulfaatpentahydraat) 0,5 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,75 mg. Aminozuren: DL-methionine 500 mg, taurine 100 mg.

Blue Mountain - Wild met aardappelen 6 x 800 g
Gewicht van de hond Hoeveelheid voedsel per dag
- 5kg - 440g
5 - 10 kg 320 - 740g
10 - 20kg 540 - 1240g
20 - 30kg 910 - 1680 gram
30kg+ 1230g+