Wilde Eend Kalkoen 800 gr

€ 5,75
Omschrijving

Wilde Eend Kalkoen 800 gr

Wilde Eend Kalkoen 800 gram

Wolfsblut Wilde Eend Kalkoen  1x€ 5,75 p stuk

Wolfsblut Wilde Eend Kalkoen 800 gram 6x  € 29.90 € 4,98 p.stuk

Wolfsblut Wilde Eend Kalkoen 800 gram 7 blikken of meer € 4.90 p.stuk

Wilde Eend Kalkoen 800 gr

Wild Duck & Turkey Adult
Natvoer met Eend, Kalkoen & Aardappelen 

De afzonderlijke ingrediënten van WILD DUCK & TURKEY werden samen met dierenartsen samengesteld om aan te sluiten bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Het natvoer van Wolfsblut is daarom uniek.

Wilde Eend Kalkoen 800 gr

In een oogopslag:

Wilde Eend Kalkoen 800 gr

Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel

  • Recept met natuurlijke ingrediënten
  • Verse en licht verteerbare kalkoen en eend als hoofdingrediënten
  • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden is
  • Met waardevolle superfoods zoals appels, wortelen, duindoorn, vlierbessen en paardenbloem, aardpeer en ginseng met waardevolle ingrediënten
  • Geproduceerd volgens voedselnormen
  • Zonder suiker, soja, smaakversterkers & kunstmatige toevoegingen (behalve vitaminen & mineralen)
  • Een smaakklassieker die mensen graag eten
  • Ontwikkeld met dierenartsen
  • Zonder dierproeven
  •  

Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor krijgen ze vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantenstoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons nat hondenvoer Wolfsblut gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder graan. Onze selectie van ongebruikelijke vleessoorten en voedzame superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifieke en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor elk wat wils dat hij kan verdragen.
De receptuur van Wild Duck & Turkey natvoer combineert het voer van de wolf met de nieuwste wetenschappelijke kennis over correcte hondenvoeding.

Wilde Eend Kalkoen 800 gram

samenstelling
Kalkoen 42%, bouillon, eend 24%, aardappelen 1%, wortelen, mineralen, tomaten, aardperen, appels, fruitmix (duindoorn, frambozen, vlierbessen, zwarte bessen, bosbessen, veenbessen), lijnzaad, venkel, yucca-extract, kruidenmix (anijs, fenegriek, pepermunt, peterselie, oregano, tijm, brandnetel, paardenbloem, meidoorn, ginseng), groenlipmossel.

analytische componenten
Ruw eiwit 10,4%, ruw vet 5,3%, ruwe as 2,5%, ruwe celstof 0,5%, vocht 79%.

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine D3 200 IE, vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 20 mg, vitamine B1 10 mg, vitamine B2 6 mg, vitamine B6 2 mg, vitamine B12 75 µg, niacinamide 15 mg, foliumzuur 0, 35 mg, biotine 300 mcg. Sporenelementen: zink (als zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, koper (als koper(II)sulfaatpentahydraat) 1,5 mg, mangaan (als mangaan(II)sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,75 mg. Aminozuren: DL-methionine 500 mg, taurine 100 mg.