Wide-Plain-Puppy 2kg

€ 24,90
Omschrijving

Wide-Plain-Puppy 2kg

Wide Plain Puppy
droogvoer met paardenvlees en zoete aardappel

In een oogopslag:

Wide-Plain-Puppy 2kg

 • Hondenvoeding gebaseerd op het wolvenmodel 
 • Recept met natuurlijke ingrediënten 
 • Vers en licht verteerbaar paardenvlees als hoofdbestanddeel 
 • Paardenvlees is geen massaproduct. Het is een van de best verdraagbare en verteerbare vleessoorten, heeft een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren omega 3 en 6, is rijk aan eiwitten, bevat 11 verschillende aminozuren, bevat vitamine B12, B6 en B3 en heeft een hoog ijzer- en calciumgehalte. 
 • Zonder graan, omdat het niet voorkomt in het natuurlijke prooipatroon van de voorouder van de hond en ook een van de meest voorkomende allergietriggers bij honden is 
 • Met waardevolle superfoods zoals bramen, vlierbessen, aroniabessen en paardenbloem, aardpeer en ginseng met waardevolle ingrediënten 
 • Met het superfood-complex van de wilde planten brandnetel, paardenbloem en aardpeer 
 • Geen maïs, gluten, soja, smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen (behalve vitamines en mineralen) 
 • Puppy's eten het graag, want paardenvlees smaakt ergens tussen rund en wild 
 • Ontwikkeld met dierenartsen 
 • Zonder dierproeven

Wide-Plain-Puppy 2kg

Wolven jagen op hun prooi in de rotsachtige bergen van Noord-Amerika, de arctische toendra, de bergen en bossen van Europa, en de woestijnen en steppen van Centraal-Azië. Hierdoor krijgen ze vlees en voedselrijke ingewanden, maar ook groenten, fruit, bessen, wortels en kruiden via de maaginhoud van de prooi. Granen zijn hier niet inbegrepen. Zo krijgt de wolf de vitamines, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantenstoffen binnen die hij nodig heeft. Omdat de wolf de voorouder is van alle honden, is ons Wolfsblut droogvoer voor honden gebaseerd op de natuurlijke eetgewoonten van de wolf. Het bevat veel vlees of vis gecombineerd met superfoods die waardevolle ingrediënten bevatten - net als in de natuur, zonder graan. Onze selectie van ongebruikelijke vleessoorten en voedzame superfoods is gebaseerd op de leefgebieden van de wolf en hun kleurrijke verscheidenheid aan voedsel. Wolfsblut biedt elke hond een soortspecifieke en originele voeding en met zijn verscheidenheid aan variëteiten is er voor elk wat wils dat hij kan verdragen. De receptuur van WIDE PLAIN PUPPY droogvoer combineert het dieet van de wolf met de nieuwste wetenschappelijke kennis over goede hondenvoeding.

Wide-Plain-Puppy 2kg

De individuele voercomponenten van WIDE PLAIN PUPPY zijn samen met dierenartsen samengesteld om aan te sluiten bij het natuurlijke prooipatroon van de wolf en de kennis van holistische hondenvoeding. Dit maakt Wolfsblut droogvoer uniek.

Wide-Plain-Puppy 2kg

 • Zoete aardappelen : volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI behoren ze tot de meest voedzame groenten vanwege hun waardevolle voedingsvezels en het hoge gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
 • Pompoen : een van de caloriearmste groenten, het bevat veel vitamine C, bètacaroteen, mineralen en fytosterolen. Door de voedingsvezels die het bevat, is het goed verteerbaar en bevordert het de spijsvertering. 
 • Erwten : Naast onverzadigde vetzuren bevatten de kleine eiwitklompjes ook veel vezels, die goed zijn voor de spijsvertering en de bloedsuikerspiegel kunnen reguleren.Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CSPI behoren ze tot de meest voedzame groenten dankzij hun waardevolle vezels en een hoog gehalte aan bètacaroteen en vitamine E. 
 • Jeruzalem-artisjok : het bevat een hoog gehalte aan inuline, dat een prebiotisch effect heeft en de groei van gezonde bacteriestammen in de darm stimuleert. Een gezonde darmflora heeft een positief effect op het immuunsysteem. 
 • Bramen : De bessen bevatten bijzonder grote hoeveelheden magnesium en ijzer. Bramen verslaan ook hun inheemse verwanten met hun provitamine A- en vitamine E-gehalte. 
 • Vlierbessen : Naast anthocyanen bevatten de blauwzwarte bessen veel vitamine C en foliumzuur. De aanwezige kleurstof sambucyanine zou ook een ontstekingsremmend effect moeten hebben. 
 • Aronia-bessen : Aronia bevat grote hoeveelheden plantaardige stoffen waarvan wordt gezegd dat ze bepaalde gezondheidsvoordelen hebben, zoals flavonoïden en fenolzuur. 
 • Lijnzaad : De vezels en slijmstoffen in de kleine korrels hebben een positief effect op de spijsvertering en hebben een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde omega 3-vetzuren. 
 • Paardenbloem : het imponeert met veel mineralen zoals magnesium, foliumzuur, mangaan en vitamine K. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling
 • Wide-Plain-Puppy 2kg
samenstelling
Wide-Plain-Puppy 2kg
 
Paard 52% (waarvan vers paardenvlees 40%, gedroogd paardenvlees 8%, paardenvet 4%), zoete aardappelen 14%, erwteneiwit, pompoen 5%, aardappeleiwit, kikkererwten, tomaten, pastinaak, mineralen, aardperen, lijnzaad, tijm, marjolein, oregano, peterselie 0,1%, salie, mannan-oligosacchariden (prebiotische MOS), fructo-oligosacchariden (prebiotische FOS), gist, citrusextract, bramen, frambozen, bosbessen, zwarte bessen, vlierbessen, appelbessen 0,1%, brandnetel, meidoorn 0,1%, paardenbloem, ginseng, yucca schidigera-extract.
analytische componenten

Ruw eiwit 31%, ruw vet 14%, ruwe as 9,8%, ruwe celstof 3%.

Additieven per kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (als retinylacetaat) 25.730 IE, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.730 IE, Vitamine E (als all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 835 mg. Spoorelementen: ijzer (als ijzer(II)sulfaat, monohydraat en ijzer(II) aminozuurchelaat, hydraat) 95 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat en aminozuur zinkchelaat, hydraat) 150 mg, mangaan (als mangaan( II) sulfaat, monohydraat) 36 mg, koper (als koper(II)sulfaat, pentahydraat en aminozuur koper(II)chelaat, hydraat) 15 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,96 mg, selenium (als natriumseleniet) 0,23mg. Aminozuren: DL-methionine 2.126 mg, taurine 1.000 mg, L-carnitine 82 mg.