WOLFSBLUT-RANGE-LAMB-PUPPY-15-KG
1 2 3 4 5

Wolfblut-Range-Lamb-Puppy 12.5Kg

€ 73,90
Omschrijving

Wolfblut-Range-Lamb-Puppy

Gamma

Wolfblut-Range-Lamb-Puppy
droogvoer met lam en volkoren rijst voor puppy's en jonge honden

De samenstelling van Wolfblut-Range-Lamb-Puppy combineert de voeding van de wolf met de laatste wetenschappelijke kennis over goede hondenvoeding.

In een oogopslag
Alleen natuurlijke ingrediënten

  • Lam is het hoofdingrediënt. Het vlees is food-grade, komt van in de wei gehouden Nieuw-Zeelandse lammeren en is hormoonvrij en drugsvrij
  • De schapen in Nieuw-Zeeland grazen het hele jaar door. Nieuw-Zeelandse schapen voeden zich in de zomer met vers gras en krijgen in de winter ook hooi.
  • Natuurlijke vitamines uit appels, peren en bramen
  • Met de superfood Yucca Schidigera
  • Met glutenvrije bruine rijst en zijn vitamines, mineralen en vezels
  • Zonder de belangrijkste allergene granen tarwe, maïs, gierst, rogge, haver en gerst. Deze zijn vaak een essentieel onderdeel van het vetmesten van dieren en zorgen onder andere voor een snelle groei van het skelet
  • Geen gluten, industrieel geproduceerde suiker, soja, smaakversterkers, chemische kleurstoffen en kunstmatige conserveermiddelen, omdat voedsel dient om de gezondheid op lange termijn te behouden
  • Ook geschikt voor mensen met allergieën en allergiegevoelige honden
  • Het is erg populair omdat het fruit het lam een ??bijzonder natuurlijke toets geeft 

De puppyperiode eindigt eigenlijk als uw hond niet meer gezoogd hoeft te worden. In de volksmond wordt uw babyhond echter zes tot negen maanden na de borstvoeding een puppy genoemd.

Meestal wordt het aan het einde van de borstvoedingsperiode gevoerd totdat de puppy volledig gewend is aan vast voedsel. In de zes tot negen maanden die volgen, moet de “pup” voeding krijgen die speciaal is afgestemd op deze ontwikkelingsperiode. Omdat puppy's gedurende deze tijd bijzonder actief zijn zolang ze niet slapen. In vergelijking met een volwassen hond hebben ze dus ongeveer twee keer zoveel energie nodig (op basis van hun lichaamsgewicht). Hun magen zijn nog erg klein en gevoelig. Om overstrekking te voorkomen, wat later kan leiden tot overgewicht, raden wij aan om meerdere keren per dag kleine porties te voeren.

De samenstelling van Wolfblut-Range-Lamb-Puppy gaat nog een stap verder. De afzonderlijke voercomponenten zijn met wetenschappers samengesteld op type en hoeveelheid, zodat Wolfsblut Range Lamb Puppy overeenkomt met de laatste stand van de kennis (over de voedingsbehoeften van puppy's).
Superfoods, natuurlijke prebiotica maar ook chondroïtine en glucosamine dragen hieraan bij.

- MOS: behoort tot de voedingsvezelgroep en kan de spijsvertering verbeteren en het immuunsysteem versterken.
- FOS: behoort tot de groep van prebiotische vezels. Kan de darmflora in balans houden en worden beschouwd als natuurlijke tegenstanders van E. coli bacteriën.
- Yucca Schidigera behoort tot de aspergefamilie en kan het lichaam ondersteunen bij het tegengaan van schadelijke prikkels.
- Chondroïtine en glucosamine zijn bestanddelen van kraakbeenweefsel en kunnen een positief effect hebben op de gewrichten.

Wolfblut-Range-Lamb-Puppy combineert het origineel met de behoeften van uw hond en maakt zo een natuurlijke en soortspecifieke dagelijkse voeding mogelijk. Alle ingrediënten van deze unieke combinatie dienen om de gezondheid van uw puppy te behouden.

1


 

WOLFSBLUT-RANGE-LAMB-PUPPY-12.5-KG+

Wolfblut-Range-Lamb-Puppy